Geboortekaartjes

Wat ik heel leuk vind om te doen, is het tekenen van een geboortekaartje voor een heel nieuw mensje. Ben je op zoek naar een leuk en uniek kaartje om te vertellen dat jullie baby is geboren en spreekt mijn stijl jullie aan? Bij Studio Kvinna vind je speels geïllustreerde geboortekaartjes. Kies voor een ontwerp uit de huiscollectie of zet mij – Femke – aan het werk voor een uniek en persoonlijk kaartje, geheel op maat en naar wens. Ook de enveloppen, ‘t drukwerk en de verzending kan ik organiseren.

Hoe het werkt
Via het contactformulier kunnen jullie contact met me opnemen. Na jullie wensen besproken te hebben ga ik aan de slag en stuur ik binnen 4 weken het eerste ontwerp. Dan kunnen jullie feedback geven en ga ik weer aan het werk totdat er iets ligt waar jullie helemaal blij mee zijn. Is jullie kindje geboren, dan pas ik de laatste gegevens aan en regel ik alles met de drukker. Zo hebben jullie je handen vrij om volop te genieten.

Wat het kost
De kosten voor het ontwerp van een nieuw, uniek, geboortekaartje zijn vanaf € 200,- , afhankelijk van hoe uitgebreid jullie het willen hebben. Naast het geboortekaartje kan je ook extra producten bestellen, zoals posters of enveloppen. De prijzen zijn als volgt:

  • Geboortekaartje uit de huiscollectie: vanaf € 125,- incl. btw
  • Ontwerp nieuw geboortekaartje: vanaf € 200,-  incl. btw
  • Poster van het kaartje: vanaf € 30,-
  • Enveloppen: vanaf € 0,25 per stuk

De kosten voor het drukwerk komen hier nog bovenop, die zijn afhankelijk van onder andere de oplage en de papiersoort. Het hele proces kost 6 tot 10 weken en idealiter is alles 4 weken voor de uitgerekende datum startklaar. Mocht het einde al sneller in zicht zijn, dan kunnen we natuurlijk altijd samen de mogelijkheden bekijken. In dat geval kan het handig zijn om voor een kaartje uit de huiscollectie te gaan.

Want bijna elke illustratie uit mijn webshop kan voor een geboortekaartje gebruikt worden. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Ik zie uit naar jullie mailtje. 

De huiscollectie

Het helemaal zelf verzinnen van een geboortekaartje is best een uitdaging. Daarom heb ik de Huiscollectie gemaakt. Hier vind je een kleine 20 ontwerpen die naar smaak en wens aan te passen zijn.

Naar de Huiscollectie