Werk met mij

'De wereld van illustrator Femke Hesselink is heel hygge*-verantwoord'

En die wereld is gevuld met knusse tekeningen van het buitenleven, vol avontuur en gezelligheid. Ik vind mijn inspiratie binnen en buiten in de natuur.

Als zelfstandig illustrator werk ik graag voor bladen, natuur- en cultuurorganisaties, het MKB, de toeristische sector en de horeca.

Zet je mij aan het werk, dan ben ik zeer betrokken en duik ik vol in jouw onderwerp om er de mooiste visuele vertaling van te maken. Getekend in m'n herkenbare, handgetekende stijl met duidelijke lijnen. Simpele maar gedetailleerde tekeningen, met een Scandinavisch tintje.

Ik ben een illustrator met marketingcommunicatie ervaring en daardoor begrijp ik als geen ander dat een illustratie meer kan zijn dan enkel een mooi plaatje.

Aangenaam!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan be-tekenen? Neem dan contact op via het contactformulier, via e-mail of bel naar 06 – 1378 3123.

Contact

*) Hygge (uitspr. Hoega) De Deense kunst van het leven, lijkt op ‘onze’ gezelligheid, al gaat hygge verder. Kaarsen, warme drankjes, grote dikke sjaals, het bos in en aardig zijn voor jezelf zijn belangrijke elementen.